39 12
發新話題

暢遊童話世界

暢遊童話世界

您也可以是童話中的主角!

8月7日~8月12日,只要達成各館的小挑戰,就可輕鬆得到童話式獎品
~

活動玩法:

挑戰1
挑戰2 挑戰3 挑戰4 挑戰5
挑戰日期 8月7日06:00~
8月8日05:59
8月8日06:00~
8月9日05:59
8月9日06:00~
8月10日05:59
8月10日06:00~
8月11日05:59
8月11日06:00~
8月12日05:59
遊戲區域 港式麻將 台式麻將 鬥地主 十三張 鋤大dee
達成條件 胡牌達5次
場數達3場
最先脫手2次
完成6手
結牌5次

活動獎品:

達成任何3個挑戰

「蘋果頭」

(頭飾,價值500金幣)

達成任何4個挑戰

「可愛梅花鹿」

(寵物,價值1000金幣)

達成5個挑戰

白雪公主勳章

(港式麻將專用,價值500金幣)

紫小矮人勳章

(台式麻將專用,價值500金幣)

綠小矮人勳章

(鬥地主專用,價值500金幣)

藍小矮人勳章

(十三張專用,價值500金幣)

紅小矮人勳章

(鋤大dee專用,價值500金幣)

注意事項:
1. 獎品將於819維護時派發。
2. 每獎項同帳號只可領一次。
3. 是次活動並不提供戰績查詢功能,建議玩家可自行記錄作參考。
4. 所有獎品皆為遊戲內之虛擬物品,不可兌換為現金。
5. 如GM懷疑玩家以任何不正常的玩法進行遊戲,玩家有機會被取消得獎資格及停權處理,敬請玩家留意!
6. 如有任何爭議,皆以戲谷之解釋和最終決定為準。
社區管理員

慘啦 我唔識玩13張

係咪就咁玩就得????

係咪達成哂五個挑戰,就有齊哂所有物品呀?

引用:
原帖由 ☆Y0Y0☆ 於 2010-8-6 19:08 發表
係咪就咁玩就得????
係呀
論壇管理員,逢星期六及紅日休假^^

引用:
原帖由 ww2228 於 2010-8-6 19:02 發表
慘啦 我唔識玩13張
開代打囉
今次既遊戲個個館都有得玩,唔駛淨係打麻雀.......good

引用:
原帖由 mr.diana 於 2010-8-8 14:10 發表

開代打囉
今次既遊戲個個館都有得玩,唔駛淨係打麻雀.......good
我之前都唔識玩,,所以開代打.
跟住d人係咁大笑
現家識玩之後先知開代打會幫你有咁衰整到咁衰

13張就可以代打6手.但鬥地主同大D唔識玩.開代打又結唔到又脫唔到手咁點算

引用:
原帖由 lun9650 於 2010-8-8 15:19 發表
13張就可以代打6手.但鬥地主同大D唔識玩.開代打又結唔到又脫唔到手咁點算
戲谷多打手,可以搵人代打.......

引用:
原帖由 mr.diana 於 8-8-2010 14:10 發表

開代打囉
我諗住亂擺......唔好笑我呀

乜台牌要今晚打.咁下午我打左3場算唔算呀

引用:
原帖由 ww2228 於 2010-8-8 16:01 發表

我諗住亂擺......唔好笑我呀

引用:
原帖由 lun9650 於 8-8-2010 16:13 發表
下午計,因為我夜d先有times打

引用:
原帖由 lun9650 於 2010-8-8 16:13 發表
GM幫人搵腳,等d人打完公會戰先打台牌!
今朝6點打就開始計啦!
本帖最近評分記錄

唉!!!!無人夠我慘 !!!!你地仲有機會去參與,我就連呢個機會都無....

十三張完成6手係咪6場呀

引用:
原帖由 ww2228 於 2010-8-9 02:46 發表
十三張完成6手係咪6場呀
1場有6手@@" 但如果中途有人斷線,就要打多場~~

引用:
原帖由 娛樂館館主 於 2010-8-9 09:36 發表

1場有6手@@" 但如果中途有人斷線,就要打多場~~
請問台牌一圈中有人斷線,其餘3個算唔算打左一場

引用:
原帖由 mr.diana 於 2010-8-9 10:41 發表

請問台牌一圈中有人斷線,其餘3個算唔算打左一場
算/__\""

係咪已完成今日嘅挑戰呀

39 12
發新話題